Aus Amarok rejected by virus checker

13»

Comments

  • maclean_cherrymaclean_cherry Senior Member
    edited January 2018
    ozcaddy wrote: »

    From memory IPB defaults to require about 5 successful post replies before allowing new users to post new threads.

    Ironically it's a bot prevention method but I doubt the bots are bothering with the site in it's current malware molested state..
  • VegiemiteVegiemite Member
    edited January 2018
    Just back from a Darling River Run (bloody hot) and it seems a Xmas miracle has occurred and the forums are now working using Chrome with no malicious warnings.
    Big thanks to all those that had a part in rectifying this issue.
  • ozcaddyozcaddy Supporting Member
    edited January 2018
    Google and Norton are still throwing wobblies
    Oz
  • EdwinPEdwinP Forum Slave
    edited January 2018
    Did this end up getting fixed or are we still waiting on a solution?

    Sent from my SM-G935F using Tapatalk
  • ozcaddyozcaddy Supporting Member
    edited January 2018
    EdwinP wrote: »
    Did this end up getting fixed or are we still waiting on a solution?

    Sent from my SM-G935F using Tapatalk

    I think this whole thread should be moved to the JOKES section [MENTION=872]Steevo[/MENTION] knows the answer but apparently/allegedly is not allowed access
    This is partially the reason for the drop in usage , I have to log in , then tell the software it is not a deceptive site then tap in again to get to where I can read and or post
    Very very user unfriendly
    But have no fear someone is working on the issue bwaahaahaa
    Oz
  • EdwinPEdwinP Forum Slave
    edited January 2018
    Agreed oz i can only imagine how annoyed many sponsors, supporting members and businesses on the forum are. As we are just turning away potential and current members to other pages.

    In the meantime thank heavens for tapatalk i guess

    [emoji17]

    Sent from my SM-G935F using Tapatalk
  • CalibratedCalibrated Administrator
    edited February 2018
    Ok, so the current Vbulletin install (4.2.5) has been cleaned and is 100% malware free.
    It may take a few days to report as clean with the various browsers/AV's, so please clear your cache/cookies for the site.

    There is more good news happening, but that will be announced in another thread.
  • ozcaddyozcaddy Supporting Member
    edited February 2018
    Just one for us dummies , how do you do what you have suggested
    Oz
  • TjilpiTjilpi Senior Member
    edited February 2018
    I have problems getting onto this site. My ISP Bigpond comes up with a message that the site is a security risk and will not let me proceed. Please fix the problems so I can enjoy the posts and excellent info on this forum.
  • Starlight BlueStarlight Blue Supporting Member
    edited April 2018
    Just came back on the forum after probably a year sabbatical and was surprised how quiet it is but given the issues I had getting in (as per this thread) I'm not surprised...

    It's a real shame as ausamarok had become the go to for the Amarok.

    Unfortunately unless the issue is fixed the forum will die which will be a massive shame given the wealth of knowledge and great community here..


    Sent from my iPhone using Tapatalk

    I could not agree more.
  • Billmoore1Billmoore1 Supporting Member
    edited April 2018
    ozcaddy wrote: »
    Just one for us dummies , how do you do what you have suggested
    Oz

    Yep, I'm a dummy, how do you do this??
  • zappazappa Member
    edited April 2018
    Site owner: You need to get your https certificates in order as browsers will only support properly certified https only site.
Sign In or Register to comment.